REKLAM ALANI.

SON YÜKLENENLER

Sütlü Tatlıların En Hafifi: Magnolia Tarifi

 



𝕂𝔸ℂ̧ 𝕂𝕀̇𝕊̧𝕀̇𝕃𝕀̇𝕂: 6                

ℍ𝔸ℤ𝕀ℝ𝕃𝔸𝕄𝔸 𝕊𝕌̈ℝ𝔼𝕊𝕀̇:15DAKİKA              

ℙ𝕀̇𝕊̧𝕀̇ℝ𝕄𝔼 𝕊𝕌̈ℝ𝔼𝕊𝕀̇:15DAKİKA


ingredients

Magnolia Tarifi İçin Malzemeler

  • 5su bardağısüt
  • 1su bardağıtoz şeker
  • 1paketvanilya
  • 1adetyumurta sarısı
  • 2yemek kaşığınişasta (mısır veya buğday nişastası)
  • 2yemek kaşığıun
  • 1,5çay bardağıkrema

İçi için:

  • 1paketbebe bisküvisi
  • 15-20adetçilek
market-icon

Eksik malzemeleri indirimli tamamlamanın kolayı var.

Et, sebze, meyve, baharat ya da ihtiyacın olan ne varsa; hem taptaze, hem sürpriz indirimlerle Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle ile yanında, eksik malzemelerin dakikalar içinde kapında!

Magnolia Tarifinin Püf Noktası

Kremasını puding hafif ılıdıktan sonra ilave edip güzelce çırpın. Soğumaya bırakmadan önce en üstüne çilek ilave etmeyin. Bu onun kıvamının bozulmasına ve sulanmasına neden olabilir. Dilerseniz yulaflı bisküvi ya da kakaolu bisküvi kullanarak da tarifinizi hazırlayabilirsiniz.

Magnolia Tarifinin Pişirme Önerisi

Kremasını pişirirken ocağı sürekli harlı ateşte tutarsanız dibi tutabilir, buna dikkat etmenizi öneririz.

nasil-yapilir

Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencerenin içerisine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını aktarın. Güzelce karıştırın.
  2. Orta ateşte, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin.
  3. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın. Ilımaya başlayan kremayı ilave ederek karıştırmaya devam edin.
  4. Bu sırada bisküvileri rondodan geçirin. Çileklerin saplarını çıkararak dilediğiniz boyutlarda kesin.
  5. Soğuyan pudinginizden birkaç kaşık alın. Bir kupun tabanına yayın.
  6. Üzerine bisküvi ve çileklerden ilave ederek katlar çıkın.
  7. Tüm bisküvi, puding ve çilekler bitene kadar kuplara bu şekilde bölüştürün.
  8. Ardından buzdolabında 3-4 saat kadar soğumaya bırakın. Servis aşamasında üzerini bisküvi, çilek ya da muz, çikolata sos gibi farklı malzemelerle süsleyerek servis edin.
  9. Afiyet olsun!


Hiç yorum yok