Kaşık Dolusu Mutluluk: Pastane Usulü Supangle Tarifi
𝕂𝔸ℂ̧ 𝕂𝕀̇𝕊̧𝕀̇𝕃𝕀̇𝕂: 6
ℍ𝔸ℤ𝕀ℝ𝕃𝔸𝕄𝔸 𝕊𝕌̈ℝ𝔼𝕊𝕀̇:10DAKİKA
ℙ𝕀̇𝕊̧𝕀̇ℝ𝕄𝔼 𝕊𝕌̈ℝ𝔼𝕊𝕀̇:20DAKİKA
Pastane Usulü Supangle Tarifi İçin Malzemeler
- 1litresüt
- 6yemek kaşığışeker
- 3yemek kaşığıun
- 2yemek kaşığıkakao
- 2adetyumurt sarısı
- 120grambitter çikolata(iki paket)
- 1yemek kaşığıtereyağı veya margarin
- 1/2çay bardağıbuzlu soğuk su
- 2-3dilimkakaolu kek
Eksik malzemeleri indirimli tamamlamanın kolayı var.
Et, sebze, meyve, baharat ya da ihtiyacın olan ne varsa; hem taptaze, hem sürpriz indirimlerle Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle ile yanında, eksik malzemelerin dakikalar içinde kapında!

Pastane Usulü Supangle Tarifinin Püf Noktası
Soğuk suyun içindeki buzları supangle içine dökmeden önce alın.

Pastane Usulü Supangle Tarifinin Pişirme Önerisi
Yumurtasız pişirmek isterseniz buzlu suyu eklemeyin.
Pastane Usulü Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tencereye nişasta, un, şeker, kakao ve yumurta sarısını alın ve karıştırın. Yavaş yavaş sütü ilave edin. Topaklanmaması için güzelce karıştırın.
- Sürekli karıştırarak pişirin. Kıvamı koyulaşıp göz göz olunca kadar pişirin. Ocaktan alın ardından tereyağı ve çikolatayı ilave edin ve karıştırın.
- Son olarak soğuk suyu da ilave edin.
- Üzerinin kabuk tutmaması için soğuyana kadar ara ara karıştırın. Kuplara kakaolu kekleri paylaştırın.
- Üzerlerine supangleyeyi ekleyin ve buzdolabında soğutun.
- Ardından servis edin. Afiyetler olsun.
Hiç yorum yok