Kahvaltının Keyifli Yanı: Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi
𝕂𝔸ℂ̧ 𝕂𝕀̇𝕊̧𝕀̇𝕃𝕀̇𝕂: 4
ℍ𝔸ℤ𝕀ℝ𝕃𝔸𝕄𝔸
𝕊𝕌̈ℝ𝔼𝕊𝕀̇:5DAKİKA
ℙ𝕀̇𝕊̧𝕀̇ℝ𝕄𝔼
𝕊𝕌̈ℝ𝔼𝕊𝕀̇:10DAKİKA
Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi İçin Malzemeler
- 4adetyumurta
- 2yemek kaşığıtereyağı
- 1tatlı kaşığıpul biber
- 1çay kaşığıkarabiber
- 1çay kaşığıkekik
Eksik malzemeleri indirimli tamamlamanın kolayı var.
Et, sebze, meyve, baharat ya da ihtiyacın olan ne varsa; hem taptaze, hem sürpriz indirimlerle Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle ile yanında, eksik malzemelerin dakikalar içinde kapında!
Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi Nasıl Yapılır?
- Yumurtaları katı kıvamda haşlayın. Haşlanan yumurtaları soğuk suda birkaç dakika bekletin ve soyun.
- Soyduğunuz yumurtaları boyuna 2 parçaya bölün.
- Tavaya tereyağını alın ve eritin. Üzerine tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
- Yumurtaların kestiğiniz kısımları tavaya gelecek şekilde koyun tuzu ve baharatları ekleyin. Kızgın yağı bir kaşık yardımıyla yumurtaların üzerine sürekli gezdirerek 1 dakika kadar pişirin.
- Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok